Hodildi | Dátum: Szombat, 2016-08-13, 8:00 PM | Üzenet # 1 |
 Közlegény
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 15
Állapot: Offline
| Jó három éve szabadultam rá az internetre.Egy filmsorozat kapcsán,ami nagyon tetszett,kezdtem el kutakodni.Rákerestem a színészek nevére,kik ők,miben szerepeltek még?Miközben így keresgettem,rátaláltam egy filmes fórumra,ahol erről a filmről,a szereplőiről és még sok más egyébről kezdtem el beszélgetni fórumozó társakkal.Azóta is jelen vagyok ezen a fórumon,sokkal ritkábban mint rég.A lányokkal sokat beszélgettünk és jó kapcsolat alakult ki köztünk,bár egyikük-másikukról kiderült nem egészen az akinek mutatta magát.Viszont pár olyan is akadt akit bátran merek barátnak nevezni,miután többet tudtam meg róluk.Akkoriban adta a tv a Bakancslista c filmet és erről is beszélgettünk,majd nem sokkal ezután az egyik lány szerényen annyit írt,hogy ritkábban jön majd,mert "bakancslistázik".Összeszorult a szívem,mert tudtam ez mit jelent.Írtam egy emailt neki,rákérdezve,hogy ilyen nagy-e a baj(tudtuk,hogy beteg a férje)? És kibontakozott a történet.Miközben a legszebb dologra készültek,az első unokájukat várták,férjénél hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak.Megindult köztünk egy privát levelezés.Bátorítottam jöjjön amikor csak szükségét érzi,sírni,panaszkodni,vagy csak beszélgetni!Végigmentem vele ezen a nehéz úton.Ő csak egy kis időt szeretett volna még,hogy a férje megérje a kisunokát.Meghallgatták az égiek.Egy gyönyörű kislány megérkezése után három nappal ment el a férje.Azóta is levelezünk és része vagyunk egymás életének ha csak a neten keresztül is.Most várják a második pici lányt. .Aztán a másik barátném.Őrajta meglepődtem!Egy nagyszájú,szókimondó hölgyeménynek láttam,aztán tanácsot kértem tőle egy ismerősöm kapcsán,aki ugyanolyan betegségtől szenved mint ő.És vele is elindult egy levelezés,megláthattam az igazi arcát.Jólelkű,segítőkész és sokkal több bennünk a hasonlóság mint hittem volna!Virágmagokat cseréltünk már egymással.És ugye aki a virágot szereti... Van egy harmadik barátnő is,egy picike asszony egy nagy család közepén az Alpok-alján. Gyönyörűen tud írni,bármilyen témáról,öröm olvasni.Az övé egy harmadik sors.Igaz,hogy személyesen egyiküket sem ismerem,mégis barátként gondolok rájuk,tudom a személyes találkozás csak megerősítené a barátságunkat. Aztán vannak,akikkel csak felszínes a kapcsolatom.Lehet velük beszélgetni egy adott témáról,de az ajtót nem nyitják ki előttem és az enyémen sem kívánnak bejönni. Érdekes dolog a barátság.Megérzi a szív,ki az akivel tud egy ritmusra dobbanni és kivel nem.Előfordul,hogy érdemtelent tisztelünk meg a bizalmunkkal,de ez hamar kiderül.Az igazi barátság sokmindent kibír.
A cikket írta: Anyu
|
|
| |